top of page

Modüler Su Depolarının Farklı Uygulamaları Ve İmalat Fizibilitesi

Modüler su depoları kolayca özelleştirilebilir ve iki farklı tank yerine, birçok mühendislik karmaşasından tasarruf sağlayan bölmelerin tanıtılması kolaydır ve modüler depolar pek çok farklı uygulamada çok kullanışlıdır.


Bugünün blogunda, bölmeli bir tankın hangi uygulamalarda kullanılabileceğini ve bu bölmelerin paslanmaz çelik panel tanklarda imalat fizibilitesini tartışacağız.


Modüler su depoları nedir?

Modüler su depoları, çeşitli endüstriyel uygulamalar için ideal bir seçimdir ve özelleştirme, panel tankları projelerde tanıtmak için daha esnek hale getirir. (1,08m x 1,08m) boyutunda ve bölmenin yerleştirilmesi kolay olan harika bir panel konstrüksiyonuna sahip olduğumuz için paslanmaz çelik panel tank içine bölme yerleştirmek oldukça kolaydır.




Ayrıca bölmeli tanklar, diğer tanklarla karşılaştırırsak daha başarılı ve uygun maliyetli olur. Bu tanklar, kamu hizmeti ağını daha az karmaşık hale getirir ve alan ve mühendislik açısından ekstra bir avantaj sağlar.




Modüler Su Depoları Uygulamaları

Çoğunlukla panel tanklar su depolamak için yapılır ve iki ayrı tankın gerekli olduğu çeşitli su uygulamalarında kullanılır. Panel tank olması durumunda iki ayrı tank koymak yerine müşterilerimiz bizden panel tank içerisinde bölme vermemizi istemektedir. Bu tankların kullanıldığı başlıca uygulamalardır.


Makine soğutma tankları

Üretim talebini karşılamak için makinelerin bazen 7/24 çalışır durumda tutulması gerekir ve sürtünme ve titreşimler nedeniyle uzun süre çalışabilmesi için makine sıcaklığının soğutulması çok önemlidir. Modüler su depoları, bu sıcak ve soğuk döngünün önemli bir parçası haline geliyor. Makinenin sıcaklığını uzun süre istenen şekilde tutmaya yardımcı olan sağlam modüler su depolarımızdan sıcak ve soğuk su akmaya devam eder.


Proses tankları

Modüler su depoları pek çok proses modülünde bulunabilir ve tüm sürecin dayanıklılığı ve verimliliği nedeniyle her zaman tavsiye edilir. Proses sırasında farklı viskozitedeki akışkanların depolanması gerekiyorsa, modüler su deposundaki bölme, piyasadaki yüksek verimli ve kolayca bulunabilen seçeneklerden biridir.




8 görüntüleme0 yorum
bottom of page